Ugrás a tartalomhoz

Kempingcikk szakáruház

Vevőszolgálat: +36 1 264 1634 ∘ rendeles@kempingvilag.hu

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Partnerek
  • Hűségprogram
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Partnerek
  • Hűségprogram
Kempingvilág logó
Kempingvilág logó
Edit Content

Szolgáltatások

Tippek, trükkök

Heti ajánlatunk

Akciós termékek

Válogatás kategória szerint:

  • Árnyékolók, előtetők

    Árnyékolók, előtetők (118)

  • Egyéb

    Egyéb (1)

  • Elektromosság

    Elektromosság (503)

  • Gázrendszer, fűtések, grillek, sütők

    Gázrendszer, fűtések, grillek, sütők (402)

  • Háztartási cikkek

    Háztartási cikkek (256)

  • Hűtéstechnika

    Hűtéstechnika (94)

  • Jármű körül

    Jármű körül (455)

  • Karácsonyi dekoráció

    Karácsonyi dekoráció (11)

  • Katalógus

    Katalógus (1)

  • Kempingbútorok

    Kempingbútorok (220)

  • Kerékpár szállítás

    Kerékpár szállítás (40)

  • Kiegészítők

    Kiegészítők (176)

  • Outdoor

    Outdoor (54)

  • Sátor kiegészítők

    Sátor kiegészítők (173)

  • Sátrak

    Sátrak (72)

  • Sport és játék

    Sport és játék (95)

  • Tetőablakok, szellőzők, rolók

    Tetőablakok, szellőzők, rolók (116)

  • Truma alkatrészek

    Truma alkatrészek (135)

  • Útikönyvek

    Útikönyvek (32)

  • Vásárlási utalvány

    Vásárlási utalvány (2)

  • Víz és szaniter

    Víz és szaniter (405)

Információ

  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Partnerek
  • Hűségprogram
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Partnerek
  • Hűségprogram
Belépés

Regisztráció

0 items0 items0 items
0 items0 items0 items
Kempingvilág
  • Termékek
    • Árnyékolók, előtetők

      Árnyékolók, előtetők (118)

    • Egyéb

      Egyéb (1)

    • Elektromosság

      Elektromosság (503)

    • Gázrendszer, fűtések, grillek, sütők

      Gázrendszer, fűtések, grillek, sütők (402)

    • Háztartási cikkek

      Háztartási cikkek (256)

    • Hűtéstechnika

      Hűtéstechnika (94)

    • Jármű körül

      Jármű körül (455)

    • Karácsonyi dekoráció

      Karácsonyi dekoráció (11)

    • Katalógus

      Katalógus (1)

    • Kempingbútorok

      Kempingbútorok (220)

    • Kerékpár szállítás

      Kerékpár szállítás (40)

    • Kiegészítők

      Kiegészítők (176)

    • Outdoor

      Outdoor (54)

    • Sátor kiegészítők

      Sátor kiegészítők (173)

    • Sátrak

      Sátrak (72)

    • Sport és játék

      Sport és játék (95)

    • Tetőablakok, szellőzők, rolók

      Tetőablakok, szellőzők, rolók (116)

    • Truma alkatrészek

      Truma alkatrészek (135)

    • Útikönyvek

      Útikönyvek (32)

    • Vásárlási utalvány

      Vásárlási utalvány (2)

    • Víz és szaniter

      Víz és szaniter (405)

  • Akciók
  • Heti ajánlatunk
  • Szolgáltatások
  • Tippek/trükkök
  • Letölthető anyagok
Kezdőlap / Tippek, trükkök / Grillezési tanácsok – A grillezendő nyersanyag előkészítése

Grillezési tanácsok – A grillezendő nyersanyag előkészítése

Segítségre van szüksége grillkészülék vásárlásához, vagy többet szeretne megtudni a grillezési módszerekről?
ElőzőGrillezési tanácsok – A grillsütő kiválasztása
Grillezési tanácsok – A grillsütő előkészítéseKövetkező
Grillezendő Nyersanyag

A grillezés az egyik legkellemesebb kerti, társasági időtöltés. Ahhoz azonban, hogy a grillezett étel a lehető legfinomabbra sikerüljön, érdemes néhány hasznos tanácsot megfogadni. Ha ezeket az alapszabályokat betartja, biztos lehet abban, hogy a grillpartyja csodásan sikerül majd és örökre emlékezetes marad! A grillezendő nyersanyag előkészítése A kerti sütéshez mindig friss húst és ne mélyhűtben tárolt húst használjunk! Füstölt húsárut, mint pl. a sonka, lehetőleg ne grillezzünk, mert sütés közben a magas hő hatására rákkeltő nitrozamin vegyületek keletkezhetnek! Az esetleges inakat még pácolás előtt legalább 4-5 centinként vágjuk át, hogy sütéskor ne ránthassák össze a húst. A hússzeletek ne legyenek túl vastagok, mert akkor nem sülnek át! (Pl. a pulykát klopfolással vékonyíthatjuk.) Mindenképpen javasolt a grillezés előtti napon a húst bepácolni, mert így az különösen aromás és puha lesz. Ha pácolás előtt óvatosan bevágjuk a hússzeleteket, akkor az meglehetősen lecsökkenti a pácolási idő hosszát. A bevágott hússzeleteket elég akár 15 percig is pácolni, a bevágatlan és vastagabb szeletek pácolásához kb. 6 óra szükséges. Pácoláskor használjunk fém, vagy üvegedényt! Műanyag edény nem alkalmas pácolásra, mert benne a hús elveszítheti frissességét. Grillezés előtt ne sózzuk meg a húst, mert az nedvességet von el a tőle és sütés közben kiszáradhat.

Kapcsolódó termékek
Feltöltés alatt...
Kempingvilág Kft.

Üzlet: 1108 Budapest, Újhegyi út 7.
Postacím: 1479 Bp. Pf. 8

Kapcsolat

Tel: +36 1-264-1634
Fax : +36 1-261-3249
Mobil: +36 20 922 8879
Mobil: +36 20 577 9555

Hívás
Email

kempingvilag@kempingvilag.hu

Email küldés
Nyári nyitvatartás

ÁPRILIS – SZEPTEMBER:
H-P: 8-18
Szombat: 9-13

Téli nyitvatartás

OKTÓBER – MÁRCIUS:
H-P: 8-17
Szombat: zárva

Romániai képviselet

S.C.Inside Servcom Srl.
Luidort Péter
luidort.p@gmail.com
+40 722/509-492

Információ
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Partnerek
  • Szállítás
  • Ászf
  • Adatvédelem
  • SimplePay
  • Hűségprogram
  • Kameraszabályzat és vásárlói tájékoztató
  • Rólunk
  • Kapcsolat
  • Partnerek
  • Szállítás
  • Ászf
  • Adatvédelem
  • SimplePay
  • Hűségprogram
  • Kameraszabályzat és vásárlói tájékoztató
  • Facebook
Simplepay Logo
Copyright © 2025 Kempingvilág Kft. Minden jog fenntartva!
Webáruház készítés: Webmoments
Kosár Van kuponkódja?

Ha van kuponkódja, itt fel tudja használni.

  • Üres a kosár! Vissza a termékekhez
Részösszeg 0 Ft
Bruttó végösszeg 0 Ft
Kosár - 0 Ft
  • 0
  • 1