Pác receptek (kb. 50 dkg húshoz)
Csípős-ketchupos páchoz: (csirkeszárny, csirkecomb)
1dl balzsamecet
3 ek ketchup (vagy paradicsompüré)
2 ek cukor
2 kk só
2 kk csili szósz (vagy 3 kk Erős Pista)
Fokhagymás-gyömbéres páchoz: (csirkehús, pulykahús, sertéshús)
1 fej vöröshagyma
2 ek szójaszósz
1kk cukor
1kk gyömbér
3 gerezd fokhagyma
Paprikás páchoz: (sertéstarja, sertéscomb)
0,5 dl olívaolaj
2 kk mustár
1dl tej
1kk delikát
1db csípős paprika
Bors
Barna páchoz: (sertés)
5 ek ketchup
5 ek méz
3 ek szójaszósz
0,5 dl olívaolaj
Joghurtos páchoz: (csirkehús, pulykahús)
2 dl joghurt
Só, bors
0,5 dl olívaolaj
3 gerezd fokhagyma
Worchester páchoz: (sertéshús, marhahús)
2 kk worchester szósz
0,5 dl borecet
2 ek mustár
0,5 olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1kk csili szósz
1kk őrölt babérlevél
bors